Cecilie Snapholt

Bevægelsescirkel - barndommens gade

Bevægelsescirkel

Barndommens gade

Denne bevægelsescirkel er for dig, der længes efter at lande dybere ned i din krop og herfra gå på opdagelse ned igennem barndommens gade i en fortrolig, legende og tryg ramme. En stund, hvor hovedet får en pause, og vi giver os hen til kroppen og lader vores indre børn – både skyggebørnene og solbørnene – komme frem og bevæge sig igennem os. 

Et rum, hvor du mærker fællesskabets kraft og støtte, og hvor der er plads til dig og dine g(l)emte børns mange ansigter –  både dem, du måske endnu ikke kender, har glemt, gemt, vendt ryggen, holder nede eller de, du føler for at nære og ære. 

Som en del af denne cirkel vil vi naturligt arbejde med tilknytning, og heri beskæftige os med den arketypiske mor og far, som en del af det, at integrere en indre moderlig favn og en indre faderlig hånd i ryggen – som de indre børn i os ofte endnu længes efter, for at finde hjem.

Startende i en fælles cirkel finder vi hinanden og kalder os selv til stede. Herfra bevæger vi os ud i en større cirkel, hvor du guides ind og ned i kroppen gennem en groundende meditation. Her slås en tone an gennem en fortælling, en myte eller et eventyr, som bringer dig nærmere dine indre børn.

Ved hjælp af musikkens rytmer, bevæger vi os ind i dansen. Lader os mærke med, hvad kroppen har impuls til; hvilke bevægelser der vækkes og lader os flyde med af det, der viser sig. 

Som afslutning på bevægelsesstunden er der mulighed for et lille kunstterapeutisk udtryk – en blid måde, at gøre dine mærkninger og indre tilstande fra dansen fysiske og mere konkrete for dig selv. 

 Herefter finder vi tilbage i en mindre cirkel, hvor vi startede. Her vil der være mulighed for individuelt udtryk og respons, hvis det føles støttende – måske noget skal slippes, huskes eller manifesteres dybere?

Hvem si’r
at man skal være stille
og holde mund
når man er lille?
Hvem si’r
vi ikke må lave ballade
og hoppe i sofaen
når vi er glade?
I hvert fald ikke mig.

Hvis nogen si’r jeg skal være stor
så si’r jeg åh, la’ vær’
Tju Bang Chokolademand.
Det er mig, der bestemmer her.

– Alberte Winding

Praktisk

Hvor: Montanagade 15B, baghuset, 8000 Aarhus C

Hvornår: Cirklen samles 4 mandage i tidsrummet 17.00-19.00 på følgende datoer:
D. 7. november 2022
D. 21. november 2022
D. 5. december 2022
D. 19. december 2022

Pris: 250 kr. pr. gang, som betales når du har fået en bekræftelse på, at du har en plads. Disse gives ikke retur – men du er velkommen til at give pladsen videre til en anden. Deltager du i cirklen, vil du i denne periode have mulighed for at supplere med individuel terapi til reduceret pris – 600 kr. (normalpris: 750 kr.)

Tilmelding: sker via kontaktformularen senest 4 dage før cirklen, for den dato du ønsker at deltage, afholdes. Hver enkelt gang kan stå alene, men der vil være en rød tråd gennem de 4 gange som gør, at deltagelse i det fulde forløb anbefales. Tilmelder du dig alle 4 gange på én gang (senest d. 3. november) gives en rabat på 10 % og koster 900 kr. Aflyses en cirkel undervejs får du selvfølgelig dine penge retur. 

Antal deltagere: Maksimalt 6 deltagere, da jeg vægter muligheden for fordybelse, udtryk og respons for hver enkelt, hvis det ønskes. Opstart af gruppen kræver dog minimum 3 tilmeldte. 

Hvem kan deltage: Deltagelse i gruppen kan stå alene eller fungere som et støttende supplement til et terapiforløb. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i bevægelsescirkel andet end lysten til at gå på opdagelse i dig selv og danse ned igennem barndommens gade. 

Medbring: Vandflaske, notesbog, blyant og dét tøj, du har det allerbedst i og som er til at bevæge sig i. Du er også meget velkommen til at medbringe en genstand fra din barndom eller et billede af dig som lille, som en del af cirklen. 

Har du spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte mig på telefon 22825046 eller via kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at lege med dig.

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende samtale på 10 minutter. Her kan du stille spørgsmål, du måtte have og forhåbentlig blive klogere på, om denne bevægelsescirkel er noget for dig