Cecilie Snapholt

En opdagelsesrejse i den indre verden

… hvor du med terapeutisk støtte begiver dig på opdagelse i endnu ukendte områder og besøger steder, du måske engang kendte til, men som nu virker som fremmed land. 

En rejse, hvor du ser glimt af den evige solopgang, bader i overfloden eller i de flydende kilder af lyst, glæde og lidenskab. En rejse, hvor du mærker den glemte atmosfære i selvglædens (hemmelige) legehus i tryghedsskoven og mærker den vilde natur – der, hvor vulkaner af raseri ulmer, hævnens straffeplads findes og hvor kraftige selvretfærdighedsvinde i ny og næ vælter én omkuld og man for en stund mister orienteringen. 

En rejse, hvor du erfarer hvordan du slår smutvej til perspektivtårnet, hvor du kan søge helle i den iagttagende position og ikke blive væltet omkuld af de evindelige vejrskift. 

En rejse, hvor du lærer, at flyde på skammens store hav, lærer brugbare svømmetag i angsstrømmen og hvordan du bevarer roen, når du nærmer dig sindets revlehuller, så du ikke bliver trukket ned, men sikkert kan komme i land igen. 

En rejse, hvor du får redskaber med i rygsækken, så du har slidstærke tålmodighedsreb, fysiske kræfter og udholdenhed af urokkelig tillid, når du skal bestige forandringens stejle skråninger. Du oparbejder evnen til at kunne balancere på skrænten til forladthedsdybet og at undgå at sidde fast i selvfordømmelsens kviksand. Du lærer kærlighedsformler til at trænge igennem selvbeskyttelsens tykke mur og nå ind til landet for længe siden – der hvor de g(l)emte længslers skjulested findes – og helt ind til hulen, hvor de indre sårede børn endnu sidder og venter på at blive fundet og favnet. 

En rejse i den indre verden… 
… hvor du med mig, som din rejseguide på legende og tryg vis erobrer nyt land, lærer dig selv at kende i de forskellige områders klima og omskiftelighed, så du over tid kan færdes på egen hånd. 

Fælles for de, der har dristet sig til at begive sig afsted er, at ingen indtil nu har villet være rejsen foruden – alle er uden undtagelse vendt mere berigede og hele tilbage. 

Men ét råd går igen: Hav altid en rejseguide ved din side, der kender områderne, holder kursen, hjælper dig med at færdes sikkert omkring og kalder dig tilbage, så du ikke farer vild for bestandigt, men finder hjem fra hvad der måske bliver dit livs rejse. 

Jeg vil med glæde og ydmyghed følges med dig og yde lige præcis den støtte du har brug for på din rejse ind, ned, op, ud og tilbage – hjem mod dig selv. 

→ Kontakt mig her