Cecilie Snapholt

Udtalelser fra klienter

Jeg har haft meget glæde af at benytte mig af terapi hos Cecilie. Cecilie har fra første session været lige netop dét, jeg havde brug for. Hun tager både store og små problemstillinger alvorligt og bruger sig selv og egne erfaringer på en konstruktiv måde. Hun får mig til at føle, at selv mine mindre flatterende sider er helt normale og menneskelige. Stort set hver gang er jeg gået fra en session med en følelse af "Ej, sådan har jeg aldrig tænkt på det før". Hun stiller de helt rigtige spørgsmål, som får nye nuancer frem. Det er en stor tryghed for mig, at jeg altid ved, at hvis der opstår problemer eller kriser, så har jeg altid Cecilie, som ikke er personligt involveret i mit liv, som kan guide mig til, hvordan jeg bedst muligt håndterer situationen. Jeg går altid derfra med et dejligt lettere hjerte.

Karoline, individuel terapi

Cecilie skabte et behageligt, åbent og anerkendende rum og hun har givet mig nogle redskaber til bedre at kunne tackle livets svære perioder. De varmeste anbefalinger herfra.

Rasmus, individuel terapi / kropsterapi

Jeg er meget taknemmelig for Cecilies støtte og hendes vejledning i min indre rejse hjem i mig selv. Jeg mærker, at hun S E R mig. Jeg føler mig mødt og forstået på så mange og dybe planer, og det heler og nærer mig. At være i terapi hos Cecilie har givet mig en fornyet tillid til, at der ér en vej her i livet for mig. En tillid til, at den viser sig lidt efter lidt, i takt med at jeg bevæger mig i mine indre processer. Cecilie inspirerer mig til at turde sanse endnu mere ind i min kvindelighed og komme i kontakt med de kæmpe ressourcer, der ligger her. Hendes indfølingsevne og måde at tage kærligt vare på det, der opstår, skaber et trygt rum for mig. Det gør, at jeg mærker tillid til Cecilie og tør åbne mig, vise mig i mine mange lag og tage imod hendes guidning.

Helene, individuel terapi / kropsterapi / parterapi

Jeg har oplevet Cecilie som en meget nærværende, oprigtig og omsorgsfuld terapeut. Cecilie har formået at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor jeg hurtigt oplevede at føle mig mødt. Hun har givet mig en følelse af, at det, jeg mærker og føler, er menneskeligt og velkomment. Cecilie har hjulpet mig til at opdage mønstre og givet mig værktøjer, som jeg har haft god gavn af at bruge i forskellige situationer. Jeg er hver gang gået håbefuld derfra og har glædet mig til at komme igen. Jeg kan varmt anbefale Cecilie til alle, der ønsker at lære sig selv bedre at kende.

Runa, individuel terapi

Forskellige former for terapi

Individuel terapi Aarhus C

Et trygt rum, hvor du kan gå på opdagelse i og bevæge det, du synes er vanskeligt i livet, og som spærrer vejen for at komme i udfoldelse, som den du virkelig er. 
Læs mere om individuel terapi her

Med støtte fra en neutral tredjepart, der holder den konstruktive kurs, forsøger vi sammen at skabe en nuanceret forståelse af de temaer, vanskeligheder og udfordringer, I kommer med. En forståelse der over tid viser den frugtbare vej, som altid er at finde.
Læs mere om parterapi her 

Et nænsomt og blidt rum, hvor du med støtte fra nærværende og kontaktfuld berøring hjælpes ind og ned i kroppen. Gennem det at mærke, hvordan det er på indersiden, som det er, kan det gradvist bevæges, forløses og forvandles.
Læs mere om kropsterapi her

At tage vores drømme alvorligt er en virksom, blid og legende vej til at gå i kommunikation med ubevidste lag i os og komme på sporet af stadig større vækst og udfoldelse, som den helhed vi er. 
Læs mere om drømmearbejde her