Cecilie Snapholt

psykoterapeut Cecilie Snapholt

Er jeg den rette terapeut for dig?

Et naturligt, og ikke mindst betydeligt spørgsmål at stille, når du står og har behov for terapeutisk støtte. Men svaret er at finde i din oplevelse af rummet mellem os.

Den første session hos mig består i, at du udfolder, hvad du har på hjerte og ønsker at arbejde med. Jeg stiller løbende spørgsmål, der kan understøtte min vurdering af, om jeg er kyndig til at hjælpe dig. Jeg vil videre indvie dig i, hvordan jeg vurderer, vi sammen kan arbejde med dét, du kommer med. Denne samtale giver dig mulighed for at danne dig et indtryk af, hvordan det vil være at arbejde med mig. Herunder mærke, om der i dig er en følelse af tillid, tryghed og forståelse at finde hos mig.

Forskellige former for terapi

Et trygt rum, hvor du kan gå på opdagelse i og bevæge det, du synes er vanskeligt i livet, og som spærrer vejen for at komme i udfoldelse, som den du virkelig er. 
Læs mere om individuel terapi her

Med støtte fra en neutral tredjepart, der holder den konstruktive kurs, forsøger vi sammen at skabe en nuanceret forståelse af de temaer, vanskeligheder og udfordringer, I kommer med. En forståelse der over tid viser den frugtbare vej, som altid er at finde.
Læs mere om parterapi her 

Et nænsomt og blidt rum, hvor du med støtte fra nærværende og kontaktfuld berøring hjælpes ind og ned i kroppen. Gennem det at mærke, hvordan det er på indersiden, som det er, kan det gradvist bevæges, forløses og forvandles.
Læs mere om kropsterapi her

At tage vores drømme alvorligt er en virksom, blid og legende vej til at gå i kommunikation med ubevidste lag i os og komme på sporet af stadig større vækst og udfoldelse, som den helhed vi er. 
Læs mere om drømmearbejde her