Cecilie Snapholt

psykoterapeut Cecilie Snapholt

Er jeg den rette terapeut for dig?

Er jeg den rette terapeut for dig?

Et naturligt, og ikke mindst betydeligt spørgsmål at stille, når du står og har behov for terapeutisk støtte. Forhåbentligt lykkes det mig, at give dig en fornemmelse af mig og hvad jeg tilbyder, gennem mine ord her på hjemmesiden – men et tydeligere svar på spørgsmålet er at finde i din oplevelse af rummet mellem os. 

Den første session hos mig består i, at du udfolder, hvad du har på hjerte og ønsker at arbejde med. Jeg stiller løbende spørgsmål, der kan understøtte min fornemmelse af, om jeg er kyndig til at hjælpe dig. Jeg vil videre indvie dig i, hvordan jeg øjner, vi sammen kan arbejde med dét, du kommer med. Denne samtale giver dig mulighed for at danne dig et indtryk af, hvordan det ville være at arbejde med mig. Herunder mærke, om der i dig er en følelse af tillid, tryghed og forståelse at finde hos mig og dét rum, vi sammen skaber. 

Du kan regne med ærlighed og gennemsigtighed fra min side i min vurdering af, hvorvidt jeg kan støtte dig. I fald jeg fornemmer, at der er behov for andet end jeg kan tilbyde, vil jeg være dig behjælpelig med at sende dig i retning af et forhåbentligt mere optimalt match for dét, du står og har behov for terapeutisk støtte til. 

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende telefon-samtale på 10 minutter forud for din første tidsbestilling. Her kan du stille spørgsmål, du måtte have og mærke, om jeg er den rette terapeut for dig, i det du står med.  

Forskellige former for terapi

Et trygt rum, hvor vi sammen går på opdagelse i og bevæger det, du synes er vanskeligt i livet, og som spærrer vejen for at komme i udfoldelse, som den du virkelig er. 

Med støtte fra en neutral tredjepart, forsøger vi sammen at skabe en nuanceret forståelse af de temaer udfordringer, I kommer med. En forståelse der over tid viser den frugtbare vej, som altid er at finde.

Et nænsomt og blidt rum, hvor du med støtte fra nærværende og kontaktfuld berøring hjælpes ind og ned i kroppen. Gennem det at mærke, hvordan det er på indersiden, som det er, kan det gradvist bevæges, forløses og forvandles.

At tage vores drømme alvorligt, er en virksom, blid og legende vej til at gå i kommunikation med ubevidste lag i os selv og komme på sporet af stadig større vækst og udfoldelse, som den helhed vi er.