Cecilie Snapholt

Hjertets stille hvisken

Bevægelsescirkel

Hjertets stille hvisken

Denne bevægelsescirkel er for dig, der længes efter at lande dybere ned i din krop og herfra gå på opdagelse i din (indre) kvindelighed i en fortrolig, nænsom og tryg ramme. En stund, hvor hovedet får en pause, og hvor vi med støtte fra efterårets mere indadvendte energi fordyber os, og går i resonans med hjertets stille hvisken og forbinder os med os selv og vores indre balance og centrering. Dette gennem en blanding af guidet meditation, meditativ dans og bevægelse, kunstterapi og andre former for udtryk.

Et rum, hvor du mærker fællesskabets kraft og støtte, og hvor der er plads til dig og dét, der er levende på din inderside.  

Som en del af denne cirkel vil vi naturligt arbejde med vores indre kvindes mange ansigter, liv-død-liv cyklussen og den evigt levende balance mellem maskulin og feminin energi. 

Startende i en fælles cirkel finder vi hinanden og kalder os selv til stede. Herfra bevæger vi os ud i en større cirkel, hvor du guides ind og ned i kroppen gennem en groundende meditation. Her slås en tone an gennem en fortælling, en myte eller et eventyr, som invitation til, at du kan påbegynde trinnene henimod forbindelsen med dig selv, din kvindelighed og dit hjertes stille hvisken.

Ved hjælp af musikkens forskellige rytmer, bevæger vi os ind i en længere meditativ dans/bevægelse, hvor vi har lukkede øjne, og er med os selv. Lader os mærke med, hvad kroppen har impuls til; hvilke bevægelser der vækkes og lader os flyde med af det, der viser sig. 

Bevægelsen munder ud i en stund med et kunstterapeutisk udtryk – en blid måde at gøre dine mærkninger og indre tilstande fra dansen fysiske og mere konkrete for dig selv – og her kræves ingen særlige tegneevner. 

Herefter finder vi tilbage i den mindre cirkel, hvor vi startede, hvor der vil være mulighed for individuelt udtryk og respons. Der er intet pres i forhold til at udtrykke sig, men det er mere end velkomment, hvis det føles naturligt. Det er kun mig, der giver respons på potentielle udtryk, der måtte komme. Dette for at skabe så rent, nænsomt og trygt et felt for hver enkelt deltager, så alle har plads til at mærke, bære og nære dét, der er på indersiden uden alskens ydre påvirkning. 

….

Praktisk

Hvor: Frederiksgade 74 a 1. tv, 8000 Aarhus C

Hvornår: Cirklen samles 3 torsdage i tidsrummet 17.00-19.30 på følgende datoer:
D. 2. november 2023
D. 23. november 2023
D. 14. december 2023

Pris: 250 kr. pr. gang, som betales når du har fået en bekræftelse på, at du har en plads. Hver enkelt gang kan stå alene, men der vil være en rød tråd gennem de 3 gange som gør, at deltagelse i det fulde forløb anbefales. Tilmelder du dig alle 3 gange på én gang (senest d. 30.  oktober) gives en rabat på 10 % og koster 675 kr.  Disse gives ikke retur – men du er velkommen til at give pladsen videre til en anden. Aflyses en cirkel af mig undervejs får du selvfølgelig dine penge retur. 

Tilmelding: sker via mail eller telefon senest 4 dage før cirklen, for den dato du ønsker at deltage, afholdes. 

Antal deltagere: Maksimalt 9 deltagere, da jeg vægter muligheden for fordybelse, udtryk og respons for hver enkelt. Opstart af gruppen kræver dog minimum 3 tilmeldte. 

Hvem kan deltage: Cirklen henvender sig primært til kvinder, der alle går eller har gået i terapi-forløb hos mig. Har du en veninde eller søster, som du har lyst til at invitere med ind, er også hun mere end velkommen. Der kræves ingen særlige forudsætninger for deltagelse i cirklen andet end lysten til at gå på opdagelse i dig selv og komme endnu mere på sporet af din balance som kvinde

Medbring: Vandflaske, notesbog, blyant og dét tøj, du har det allerbedst i og som er til at bevæge sig i. 

Har du spørgsmål er du mere en velkommen til at kontakte mig på telefon 22825046 eller via mail.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på sporet af din kvindelighed – høre dit hjertes stille hvisken – og finde hjem i dig selv. 

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende samtale på 10 minutter. Her kan du stille spørgsmål, du måtte have og forhåbentlig blive klogere på, om denne bevægelsescirkel er noget for dig